joi, 14 mai 2009

Reguli

Eram sigura ca ma voi intoarce cu "material" de la intalnirea cu fetele.

Ne-am saturat de reguli, reguli pe care de fapt tot noi ni le impunem, regulilele impuse de societate. Cautam ceva matur, cautam ceva diferit, persoane care sa ne-o traga intelectual. 

Momentan nu dam decat peste persoane interesate, puerile, cu care trebuie sa jucam dupa anumite reguli... cine suna primul, cine invita primul la un suc, cine saruta primul, cine ia in brate pe cine, cine isi marturiseste primul sentimentele... Aoleu, daca l-ai scos la o cafea ieri, azi nu-l poti suna... trebuie sa pari dura, insensibila, sa pozezi intr-o persoana care nu e disperata (de parca am fi), trebuie sa pozezi intr-o persoana independenta financiar... sau cine stie ce kkt!

Vrem sa aveti curaj, sa nu ne mai ascundem.. daca ai chef de un suc cu el iar, dupa doar o zi diferenta, ce are? Ii place sa discute cu tine... poate mergeti mai departe ?! Vrem sa nu mai jucam dupa nici o regula decat cea a inimii... hai sa avansam la urmatorul nivel, hai sa fim maturi si responsabili, sa facem ce ne dicteaza inima.

Nu mai vrem aventuri, nu mai vrem copilarii, vrem o relatie faina, asa... cum o vrea fiecare. Cautam altceva! Cine ofera? :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu