vineri, 20 martie 2009

Fetele se duc la mare - se pune mana?

Am preluat ideea de la Deda, cum ca fetele se duc la mare, nu stau doar la oras. Stiu ca e ciudat sa mergem la mare acum, dar avem motive. Petrecere mare :P aproape gratis.

Ne-am intalnit astazi pentru 10 minute, sa strangem toti banii pentru achizitionarea biletelor de tren de maine. Urmeaza sa plecam la mare, intr-un stil studentesc, adica sa mergem 7 ore cu personalul. 

Si ideea disputata, in cele 10 minute, pornita de la o nebunie a Adei si a Mirei, a fost: tu pui mana? 

Ada are un nou tic verbal, un cuvant pe care nu-l folosim atat de des... doar verbal :P . Mira a spus ca poate rosteste atat de des cuvantul, pentru ca se gandeste doar la asta. Dar am corectat-o eu: toate ne gandim doar la asta. Ciudat lucru a fost ca initial intelesesem ca Ada pusese mana de curand si ca d-asta s-a gandit la acel cuvant. Si asa am ajuns toate sa recunoastem, in 15 secunde, ca uneori mai dam o mana de ajutor... Si nu e o rusine.

Deci intrebarea noastra a fost: se pune mana, in general? Concluzia noastra: da.

Acum lasand la o parte glumele fetelor nebune, cred ca nu o duce nici una dintre noi bine, pentru ca momentan nu avem partea masculina atat de implicata in viata noastra. Sincer, eu sunt iar dezamagita. Am avut o discutie interesanta cu Ace de curand si chiar se potriveste intrebarea din titlu, cu alt inteles: pana unde dai o mana de ajutor? Cat de tare de chinui sa obtii ce vrei in viata personala? Cat tragi de persoana cealalta pentru o intalnire? Pana pari disperat? Cand pari disperat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu