luni, 6 iulie 2009

Fuck buddy

Este ceva absolut normal, este un subiect comun si foarte aplicabil si tarii noastre. Sunt foarte multe persoane care au, ceea ce numesc americanii "fuck buddies", ceea ce s-ar traduce aproximativ "partener de sex".

Inca nu am ajuns la stadiul in care fiecare avem asa ceva, dar sunt multe persoane care au. Si nu este ceva neaparat rau. Avand in vedere ca suntem o societate plina de sexualitate, de ce sa nu ne-o exploram cat mai mult? Daca iesi dintr-o relatie sau nu esti in nici o relatie, se poate intampla sa ai chef sa ti-o tragi. Aici apare fenomenul. Apelezi la "fuck buddy" si te-ai "destresat".

Caracteristicile ar fi ca nu trebuie sa aveti intalniri, nu trebuie sa purtati conversatii, nu trebuie sa te intereseze neaparat ce-a facut in ultima vreme... nu trebuie sa arate superb, nu trebuie sa te uiti la nimic anume, ci trebuie doar sa va intelegeti bine in pat. Ceea ce scapa multe persoane de complicatii... nu mai intri in relatii, care iti solicita atatea, ci apelezi la fuck buddy, pana te stabilizezi si vrei o relatie care sa-ti solicite celelalte lucruri. Cu grija in schimb... daca ajungi sa ti-o tragi prea des cu acea persoana, risti sa dai intr-o relatie... sau sa incepi sa ai sentimente.

Acum... cum ti-l gasesti e mai dificil; unii apeleaza la rude (prietenul varului), altii apeleaza la agatat in cluburi si propus "afacerea", unii apeleaza la prieteni cu care n-au nimic in comun, dar cu care au fantezii, unii apeleaza la fosti si relatii "ratate", dar bune la pat... si cate si mai cate solutii. E mai naspa cu abordarea... mai ales atunci cand ti-ai pierdut fuck-buddy-ul si vrei unul nou. Nu stii unde sa cauti, la cine sa apelezi, si mai presus de toate, cum sa il abordezi.

Si totusi, ma intreb, oare e bine sa fugim de relatii, in acest fel, apeland la "fuck buddies"? Oare nu suntem prea directi si prea deschisi ca societate, de incepem sa avem toti "fuck buddy"? Oare nu ar trebui sa ne chinuim mai mult sa reuseasca relatiile?

4 comentarii:

  1. Ba, eu am o filozifie de viata - cine se chinuie prea mult nu reuseste.

    Lucrurile vin natural de cele mai multe ori si de aceea e greu sa iti gasesti un fuck buddy sau buddette, pe feminin, pentru ca daca fute bine, parca ar merge sa dai in relatie, dar poate iese prost si nu mai futi. Daca fute prost e doar de destresare partiala ca dupa aia oricum tre sa te ocupi de tine ca sa termini treaba - da macar te futi.

    Fiecare are reteta lui/ei in chestia asta si nu cred ca exista o ecuatie de fuck buddy/buddette.

    Mai bine uita-te in jur si vezi cine e pe langa tine si de ce - o sa ai mari surprize. mia mari decat te-ai gandit vreodata. tre doar sa fii atent la semne si la conversatii :)

    A, da si inca o chestie, cu cat esti mai disperat/disperata dupa sex si relatii, in orice ordine sau mutually exclusive, cu atat ei sta mai mult pe bara.

    Inchei cu un citat, nu doua reclame care mi-a placut enorm de mult:

    http://www.youtube.com/watch?v=NA5M0musge8

    si desigur:

    http://www.youtube.com/watch?v=zdlnomthWTE

    Stevey Wonder :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ce sa ne chinuim "mai mult" daca acea relatie nu merge sau nu reuseste sa mearga de la un moment dat?

    Cu sau fara fuck buddies (ca pot fi mai multi / multe :P), gasesc mai important ca eu sa fiu pregatit pentru o relatie stabila. Iar asta inseamna niste pasii, niste etape, niste ganduri, niste discutii pe care sa le am cu mine insumi. Ca daca ma arunc inainte si fut tot ce prind, s-ar putea sa-mi placa doar o perioada de timp, sau s-ar putea sa ma obisnuiesc dar atunci as da intr-o psihoza (cred :D).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vorbeam de relatii terminate prea devreme sa-ti dai seama daca intr-adevar sunt sortite esecului (sau cel putin aia era parerea mea).

    Si uneori mi se pare ca e bine sa te arunci in relatii fugitive, sa te ascunzi de prezent, sperand sa-ti vindeci ranile si s-o iei de la capat, cu privirea catre un viitor mai bun...

    PS: nu ma asteptam ca inca citesti blogul... credeam ca m-ai uitat de mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Kidu, sperantele nu sunt certitudini, iar a te "arunca in relatii fugitive" poate sa fie ceva benefic doar daca vezi in ele altceva decat vindecarea unor rani.

    Iti citesc blogul zilnic :-)

    RăspundețiȘtergere