sâmbătă, 20 februarie 2010

Protectie

Pentru ca oamenii sunt fragili... si mai ales pentru ca in ultimele zile, toate 5 am fost fragile si am fi avut nevoie de protectie. Din pacate, n-a fost vreun "rasarit" care sa faca asta. Dar din fericire, am fost noi 5 alaturi una de alta. Si asta e un post dificil, pentru ca noi trecem prin momente nitel cam dificile...

Mira trece printr-o perioada mai dificila, pentru ca se chinuie sa-si gaseasca baiatu'. Din pacate, ori le gaseste ea prea repede defectele, ori nu se lipesc de ea cei pe care ii vrea. Si a inceput sa-si ridice semne de intrebare. Ceea ce e logic, daca stai sa te gandesti. Si aici cred ca seamana cu mine... kidu si Mira nu reusesc sa-si gaseasca baietii :) Ori sunt imaturi, ori sunt prosti, ori sunt prea timizi, ori nu ne plac (noua sau ei pe noi)... mereu ceva ce "strica" :) Si ca sa fiu in tema cu subiectul postului...de ce sa nu gasim si noi doua doi baieti draguti? Daca intrebi lumea din jurul nostru, o sa-ti spuna ca merita sa gasim... Si Deda se afla intr-o situatie asemanatoare: dupa o perioada in care nu avea chef de vreunul, a revenit in joc full-power...a iesit iar cu diferiti la sucuri etc, dar...niciunul nu se lipeste de ea.

Blondis trece printr-o perioada dificila cu al ei... ne-am ferit sa interpretam, dar sincer semnele/comportamentul lui distant denota ca lucrurile nu sunt tocmai ok. Si Blondis trebuie protejata...dupa ce ca e si la sute de km departare de noi si se chinuie sa vina des in tara, atunci cand ajunge in tara se loveste de tot felul de probleme marute ce o macina... nu merita!

Ada a stat foarte mult in ultima vreme cu al ei. Si sunt dulci rau si ne bucura teribil s-o vedem atat de fericita. Doar ca ea spune ca desi este foarte bine si se simte super ok, vrea sa petreaca timp si cu ea :)

Uneori ai nevoie de el sa te protejeze, alteori il protejezi tu pe el. Uneori trebuie sa te protejezi de el, alteori simti ca poti face orice si ca n-ai nevoie de protectie. Evenimentele din ultima perioada mi-au dat mult de gandit... apreciaza ce ai, nu te juca cu sentimentele, apreciaza fiecare clipa, fiecare persoana, fiecare lucru din viata ta... s-ar putea ca intr-o secunda sa nu mai fie langa tine, s-ar putea sa nu le mai ai vreodata... si timpul nu-l poti da inapoi. NICIODATA ! Protejeaza-te pe tine si fa doar ceea ce vrei cu adevarat, dar fa! Momentul asta nu se mai intoarce niciodata... esti sigur/a ca merita sa petreci timpul facand ceea ce faci acum, trecand prin ceea ce treci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu