miercuri, 3 iunie 2009

Lucrurile nu sunt ce par a fi, ci ceea ce vrem noi sa fie!

Ca tot vorbeam noi de reguli in posturile anterioare... regulile alea sunt create de cei mai mari, lasate mostenire pentru noi si... in loc sa le schimbam, ne conformam lor.

Pentru ca aproape toate am vazut "He's just not that into you", nu m-am putut abtine sa nu comentez. Chiar cred ca are o mare dreptate. Toate lucrurile alea sunt in capul nostru, in mintea noastra. 

De ce sa le cautam scuze mereu? Nu te-a sunat, pentru ca nu vrea sa te sune! Nu te-a invitat afara, pentru ca nu vrea asta. Si poate da, nu te-a sarutat pentru ca nu vrea sa te sarute! Nu exista ca e timid si ca nu are curaj... ma lasi? Daca vrea, te cauta. Daca vrea, te invita la un suc. Daca vrea sa te vada, vine in miez de noapte sa-ti ureze "vise placute".

De ce sa le cautam scuze mereu? Ace nu m-a cautat, pentru ca nu-i pasa! Eddy nu a pus poza acolo, ca sa o vezi tu, ci pentru ca asa vroia el. Pe Deda n-o cauta, pentru ca nu ii ofera ea ce cauta el. Punct. Lucrurile sunt mai simple decat le credem noi. 

Toata partea aia de poveste, pe care o visam toate, POATE o sa se intample o singura data in viata noastra. Cu cel cu care ne vom lua. Atat. Daca el vrea sa te vada, daca el vrea sa iasa cu tine, te va cauta. Isi face timp sa te scoata la un suc, sa te duca la un film, gaseste mijloc de transport pana la tine in miez de noapte.

Pana cand o sa fim si noi exceptia, pentru un singur baiat, ramane sa traim clipa si sa ne distram. Momentul asta nu o sa se intoarca niciodata! Ba din contra, poate se intampla ca in "The Ghosts of Girlfriend's Past" si vor ajunge singuri sa isi dea seama ca noi eram exceptia lor, dar e prea tarziu. 

Nu le mai cautam scuze! Daca ne vor, o sa se agite si o sa iasa si exceptia aia la iveala! Exact cand trebuie, cu cine trebuie, unde trebuie, cum trebuie!

Kidu

PS: am adaugat urmatoarea melodie... chiar ar trebui sa fie ilegal sa ranesti o femeie. Desi aici as schimba in... ar trebui sa fie ilegal sa ranesti oameni. 


3 comentarii:

  1. Ce tare... prea tare... am scris asta cu 20 minute inainte....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti s-a intamplat vreodata sa nu te sune? Ti s-a intamplat sa topesti telefonul intre maini sperand pentru un semn? Sincer, nu are nici un rost, nu te va ajuta cu nimic. Din punctul meu de vedere, daca el vrea sa ma sune, categoric ma va suna. Daca vrea sa ne vedem, bine. Daca nu, tot bine. Daca vrea sa ma sarute, perfect. Daca nu, chiar e ok cu mine.Inseamna ca nu a venit momentul. Cred ca toate lucrurile se intampla la timpul lor si uneori este bine sa faci un pas inapoi si sa savurezi procesul, relaxandu-te. Cel putin in cazul meu, am impresia k a-l lasa pe el sa ia atitudine este cea mai buna mutare pe care o poti face..chiar daca trec nu stiu cate zile si mori de dorul lui...sau uiti cum arata si te chinui cu orele sa-ti aduci aminte.:) Recomand rabdare, sa-i lasati in pace sa fie barbati si sa actioneze cand se simt ei in largul lor sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cuvântul de ordine e : ”Maybe he-s not just that into you”. Sau poate că e și în încăpățânarea voastră uneori de a ne lăsa să ne zbatem un pic, ca la un concurs, o olimpidă, unde trofeul e chiar fata.

    Oricum jocul ăsta e un dans in 2. Niciodată nu o să iasă dacă doar 1 din pereche face eforturile. Și nu te opri dupa prima melodie. Poți să pierzi niste contiuări extraordinare. Pe de altă parte riști să o dai în manele, dar asta face totul mai amuzant. Riscul :)

    S.

    RăspundețiȘtergere