marți, 30 iunie 2009

licenta, nebunie si... fericire

E asa ciudat, m-am trezit cu o stare super ciudata... fericita! Si imi trec atatea ganduri prin cap...

Scriem licente de nebune, ne dam restante, mariri si cate si mai cate. Ne gandim sa mai facem un an suplimentar de alta facultate, ne gandim sa dam la master afara, ne pregatim de Erasmus... si da, toate astea si multe altele, ni se intampla noua.

Si toate facem exercitii fizice, ca cica sa vrem sa revenim la forma de invidiat pe care o aveam acum 1 an... si ma tot gandeam, cat tragem de noi... unele alearga, unele fac pilates, unele inoata sau unele fac tae bo... si pentru ce? Ca daca nu am face-o pentru noi si am face-o pentru vreun zvapaiat... eu una m-as intreba in locul baietilor... oare se va mai uita la mine, daca o sa arate super bine? Daca tu ii ceri sa slabeasca, nu o sa-si dea seama ca nu o placi pentru minte, ci o vrei pentru corp si cand va arata bine, nu se va duce la altul?

Nebunie, in sensul ca... suntem nebune. Fiecare in felul ei. Deda are program de intalniri :P Ada s-a dus acasa, unde este ea cu adevarat... Mira zburda de nebuna prin tara... Blondis a avut o pierdere de o saptamana, dar s-a intors in forta si are chefuri... iar Kidu a reusit sa fie stapana pe sine si... sa-si dea seama intr-o noapte, ce vrea cu adevarat!

Fericire, pentru ca noi 5 suntem... Cum zicea melodia de la postul anterior... prietenii vin si pleaca, dar cei adevarati iti raman o viata. Nu te plac doar pentru cum arati, nu te plac pentru ce mananci, nu te plac pentru imbracaminte, nu te plac pentru bani etc. Te plac pe tine! Cu adevarat! Pentru ca am rabdarea si inteligenta sa stea ani de zile langa tine, sa te cunoasca cu adevarat si sa... se indragosteasca de tine, cel care esti cu adevarat.

Nu stiu de ce, dar de la starea de optimism teribil pe care o am acum, va invit pe toti care cititi sa aveti rabdarea sa cunoasteti oamenii de langa voi. Aparentele inseala si cel mai des, avem oameni in jurul nostru care merita atentia noastra.

Kidu

3 comentarii:

  1. Ba sincer, ca sa ajungi sa placi pe cineva cu adevarat, iti trebuie un pic de timp si trebuie sa pornesti de la ceva. De obicei, cea mai buna ancora de pornire e atractia fizica, apoi pe locul doi e atractia intelectuala.

    Nu poti sa stii ca placi pe cineva inainte sa il/o cunosti cat de cat in profunzime.

    Ca sa declari ca iti place cineva, tre sa te fi trezit langa acea persoana minim de cateva ori si sa o fi vazut-o in cateva ipostaze in care sa nu fie neaparat mega sexy. Atunci daca iti place, inseamna ca e for real. Momentul in care ajungi sa apreciezi si lucrurile mici la omul de langa tine e momentul in care il placi pe de-a-ntregul si nu doar pentru ca e simpatic(a)/dragut(a)/sexy(na ca asta e unisex), ci pt ceea ce este.

    It takes time and courage to do that. De asta nu te baga intr-o relati daca nu ai timp sau curaj sa te dedici acelei relatii. Daca cauti aventuri sau sex, atunci oricum rationamentele de genul celor de mai sus nu se aplica prin definitie.

    Anyway, deschide ochii si mintea :) restu vin cu timpul

    St.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu va iubesc fetele mele! Si cheer up really...barbatii(si femeile...ca sa nu par cine stie cum) sunt precum tramvaiele...(ma amuza teribil gluma asta)...niciodata sa nu alergi dupa unul fiindca intotdeauna mai vine altul...
    Si da. Sunt de acord cu Steve ;)

    Kiss,

    Deda

    RăspundețiȘtergere