vineri, 5 iunie 2009

4 minute

Inspirata de celebra melodie "4 Minutes", azi sunt nitel diabolica.

Ce ai face daca ai mai avea 4 minute de trait? Nu o zi intreaga, nu o secunda, nu 1 ora... 4 minute.

Pentru ca am o vaga impresie ca toti din jurul tau carora cica le pasa, toti cei care spun ca le place ce fac acum cu tine, toti cei care iti zic ca te apreciaza pentru varii motive, nu ar incerca deloc sa dea de tine in acele 4 minute.

Eu stiu ce-as face. Si e surprinzator. Nu e nimic din ceea ce s-a astepta lumea din jurul meu sa fac. As suna-o pe mama, pe Ali si pe tatal meu biologic. Si as fuma o ultima tigara. Cu pofta. Asta in 3 minute. In acelasi timp as da 4 sms-uri sa multumesc fetelor mele pentru cea mai tare perioada din viata mea: din ianuarie 2009 pana acum. Iar in ultimul minut, as sta cu mine de "vorba" si as incerca sa-mi amintesc toate momentele minunate ale vietii mele.

Sincer, mi-ar placea sa primesc comment-uri multe la postul acesta. Ce ai face daca ai mai avea 4 minute de trait?

Kidu

5 comentarii:

  1. 4 minute de trăit.

    Îmi aprind o țigară și deshid o bere. Sorb din ambele cu pofta.

    Când dracu o să mai am ocazia să simt ceva dacă în 4 minute se termină totul?

    N-aș suna pe nimeni sincer. Oricum e în zadar. Prefer să simt cele 4 minute la maxima lor capacitate în loc sa irosesc 20 secunde/apel până celălalt catadicsește să răspundă.

    S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pur ipotetic, daca un meteorit ar lovi Pamantul in urmatoarele 4 minute (pt k asta ar fi cam singurul caz in care stiu cu siguranta ce o sa patesc si sunt in capacitatea de a mai reactiona cumva)mi i-as suna pe cei dragi sa le spun cat ii iubesc, iar in ultimele secunde m-as topi in sarutul celui drag de langa mine, in bratele caruia as vrea sa mor...:)

    Mira

    demn de un Oscar endingul meu, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum trebuie sa ne si spui care este cel drag :P

    RăspundețiȘtergere
  4. 4 minute...cum poti cumula viata unui om in 4 minute...stateam si ma gandeam de azi de dimineata knd am citit blogul, la examen si pe drum la intoarcere spre casa...cu siguranta ar fi un milion de lucruri pe care ai vrea sa le faci in acele minute...si nu ai cum...trist...fiindca unele din ele ar fi trebuit sa le fi facut deja...4 minute pentru o viata de om...suna asa de ciudat...
    4 minute ale mele...si doar ale mele...30 de secunde apel catre mama...sa ii zic k o iubesc lucru pe care nu il fac de obicei fiindca sunt convinsa ca stie...dar ca sa ma asigur...plus sa ii amintesc sa imi doneze organele...30 de secunde apel catre bunici...sa le multumesc si la fel sa le zic ca ii iubesc...deja 1 minut...si imi dau lacrimile...3 minute pana in...suna hilar...dead-line...60 de secunde pentru a vorbi cu prietenii dragi...pentru a-mi lua adio...inca 2 minute...ramase...cred ca le-as pastra pentru mine...egoist poate...as iesi si m-as plimba...si as analiza fiecare particica din viata pe care am trait-o pana acum si toate lucrurile extraordinare pe care le-am avut...o familie cu bune cu rele...prieteni dragi...indragosteli tumultoase...nebunii de moment...etc....
    in final cred ca as vrea sa mor cu zambetul pe buze...amintindu-mi toate astea...

    Cu multa dragoste,
    Deda

    RăspundețiȘtergere
  5. as strange in brate perna mea :) hilar sau nu, e cea care mi-a fost aproape toata viata. aproape fara incetare.
    si as vorbi cu mama.
    si as zambi. chiar as zambi din toata inima. cred ca toti am avea motive sa o facem. pentru ca am trait.

    RăspundețiȘtergere