vineri, 10 aprilie 2009

Chemare

Acum cateva zile m-am intalnit cu o prietena draga si-mi povestea de un film interesant, in care urmatoarea idee era sugerata: personajele cantau un anumit vers si astfel persoanele vizate veneau la ei. Ma gandeam cat de interesant ar fi daca s-ar putea intampla asa ceva si in realitate. Ar fi atat de frumos, sa auzi in lumea intreaga cantece peste cantece de chemare a vreunei persoane... Ar fi ca o melodie la telefonul mobil, dar pe care ar auzit-o intreaga lume si instantaneu persoana dorita ar fi langa tine.

Si de aici am dat in altele, pentru ca desigur, acum ca sunt un pic mai libera decat eram acum o saptamana, am timp sa ma gandesc. Si din pacate, nu ma gandesc la ce trebuie. Am iesit cu fetele, in sfarsit, dupa mult timp, la un suc/barfa. Si ne-am gasit locul nostru - un fel de cafenea, dar ieftin si mai elegant... Si ceea ce ne-a placut foarte mult, este ca la plecare, te invita sa alegi dintr-un cos un biletel, gandindu-te la ceva/cineva anume.

Aici e parte cam proasta pentru mine. Pentru ca eu m-am gandit la Ace si am tras un biletel. Tipic mie. Concluzia m-a bulversat nitel, desi ma gandisem deja la acel aspect: "prietenii se cunosc si la bine si la rau - cine nu e la amandoua, de fapt nu e". 

Speranta moare ultima, stiu, dar m-am hotarat sa adorm in noaptea asta cu gandul la el, sa recapitulez inainte de adorm toata povestea si de maine incolo sa opresc. O fac pentru ultima data, imi amintesc toata frumusetea si sa incerc sa trec mai departe.

Incerc sa ma tratez, incerc sa scap, incerc sa fiu eu, libera, nebuna, independenta si... atat. Doar ca este un pic greu.

PS: fetele nebunele, ca de fiecare data, isi fac de cap - Ada a reusit sa se desparta definitiv de Eddy si se pare ca incearca o relatie noua cu un alt tip, Gaby; Blondis se pare ca face glume pe seama fostului si ii da sperante, dar pleaca mai repede decat sa apuce el sa-si dea seama de ceea ce se intampla; Deda cred ca se hotaraste sa astepte un tip dulcic plecat momentan prin tari calde, iar Mira se pare ca desparte cupluri, desi neaga ca ar avea vreun amestec. Ne distram, fataa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu