joi, 26 februarie 2009

Noi

Vorbeam azi cu Mira si recunosteam amandoua ca avem sentimente puternice de prietenie care ne leaga.

Adevarul este ca astazi a fost o zi foarte interesanta pentru noi. Deda a ajuns la spital, cu bronsita si facuse un atac de panica. Ada a ajuns in Sarajevo, unde o sa stea cateva saptamani, si era pierduta printre ruine si ii era frica ca o vom pierde pentru a deveni "femeia" mafiei, eu nu am reusit sa ma trezesc de dimineata pentru ca mi se facuse rau de oboseala, Blondis era speriata de viitor, pentru ca urmeaza foarte multe eveniment in viata noastra, Mira era obosita de la multe evenimente, dar in acelasi timp era increzatoare.

Ideea, la final de zi, este ca indiferent unde ne aflam, noi suntem noi si e foarte tare senzatia. Suntem unice si tari, dar impreuna suntem si mai tari si tinem tare mult una la alta. Si de fapt, la final, suntem tare fericite ca ne avem una pe alta. Spre exemplu, la 12:00 noaptea, stateam cu Mira si imi faceam griji pentru Ada si pentru Deda, dar ne-am dat seama ca de fapt ar trebui sa ne bucuram: pentru ca ele sunt bine si pentru ca avem pentru cine ne face griji si si ele sunt fericite ca sunt alte persoane pe lumea asta carora le pasa de ele si isi fac griji.

E un sentiment atat de frumos si atat de unic in lume: dragostea - acel sentiment conform caruia iti pasa de anumite persoane din viata ta, carora, de asemenea, le pasa de tine.

Acum, sa ne descriu pe fiecare e cam greu, pentru ca din moment ce suntem un grup, ceva tot ne leaga: nebunia, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, de a-i dezvolta, de a ne dezvolta... multe. Pe scurt, pentru o prima descriere, Deda se pare ca este cea cu baietii, Blondis este o persoana destul de mult orientata pe oamenii din jur, Ada este o frumoasa cu multa incredere in ea si care comunica foarte bine cu strainii, Mira experta in ale PR-ului, iar eu care cred in binele oamenilor. 

Si cred ca cel mai bine, ne descrie unitatea, nebunia si .. bunatatea.

PS: stiu ca nu m-am vazut de mult cu EL, dar sunt fericita pentru ca am avut acele momente candva si a fost atat de super. Nu ne-am vazut nu pentru ca nu am vrea, ci pentru ca nu prea putem momentan. Si cand va trebui sa existe, o sa existe si o sa se poata. Macar vorbim, ceea ce inseamna mult, pentru trecutul nostru.

Indragostita de fetele mele,

Kidu'

Un comentariu:

  1. imi place asa de mult ,din cand in cand ,sa recitesc posturile astea mai vechi ... imi umple inima cu o caldura,,plina.si imi pune un zambet de neinlocuit pe fata .
    ador ce am fost.si imi place ceea ce suntem.ma indragostesc de ceea ce vom fi ...

    multumesc ,fetele mele . ca sunteti :)

    <3
    Ada .

    RăspundețiȘtergere