miercuri, 10 iunie 2009

ups... ?!

Am mancat in doar o luna zile, toate, o mana de baieti... la propriu :)

Nu am vrut, n-a fost intentia, ba chiar unele au fost dureroase, dar, am reusit sa "trecem" toate prin minim un baiat in ultima luna de zile.

Blondis a reusit sa inteleaga ca nu merita, pentru ca se gandea la un singur lucru si nu era ok. Deda s-a pus pe primul loc si si-a "urmarit" interesul. Ada a reusit sa se descopere si sa treaca peste toate fantomele trecutului. Mira a inceput sa-si puna ordine in viata si sa descopere ce vrea cu adevarat. Iar eu... am demonstrat, fara voia mea, ca numele de Jac Berger i se potrivea mult prea bine...

Iar acum, "refacerea" se face in... trecut, prezent sau viitor. Unele aleg sa traiasca nitel in trecut, unele recurg la metode prezente, in vreme ce altele recurg la trairea viitorului.

Si totusi... daca noi nu ne-am dorit asa ceva, de ce sa ni se intample? Desi una dintre noi deja incepe sa construiasca serios... Deci poate suntem totusi pe drumul cel bun. Pana una alta, avem cea mai tare gasca!

2 comentarii:

  1. Orice sfarsit e de fapt un nou inceput. A fost nevoie sa punem punct unor povesti mai vechi sau mai noi pentru a putea privi inca o data spre viitor...desi uneori poate fi dureros, trebuie sa stim cand sa spunem stop, sa ne dam seama cand unele lucruri mai mult ne fac rau decat bine si sa o luam de la capat. Eu pot spune ca sunt cazul fericit pentru care sfarsitul a venit cu o noua poveste...o poveste pe cat de neasteptata, pe atat de frumoasa. Oricum eu sunt fericita, pentru ca orice ni s-ar intampla, noi ne vom avea intotdeuna unele pe celelalte si oricat de diferite ar fi aventurile ce ne sunt date sa le traim, sentimentele ce ne unesc sunt si vor fi mereu la fel de puternice.

    Blondis

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, suteti tari, imi place despre voi. Am zis-o si live, o zic si pe blog.

    Acuma legat de ce zici tu acolo in post, e sfasitul unei etape pentru fiecare dintre voi si e oarecum natural sa reconstruiti. Ma bucur ca e de bine de data asta, dupa atatea complicaciuni :)

    Chia ati trecut asa? N-ati luat cu voi? Sau doar Blondis a luat.

    Una peste alta, ne vedem diseara, nu?

    Steve

    RăspundețiȘtergere